...
Alt om dine favorittspill, filmer og TV.

Oppstigningen: Hvordan dyrke oppgraderingspoeng for cyberdekk | NG+ triks

9

I The Ascent er den eneste måten å oppgradere Cyberdeck på, å finne engangs pickups som dukker opp i verden mens du utforsker. Det er en begrenset mengde av disse oppgraderingspoengene per gjennomspilling, og du må møte stadig vanskeligere fiender på fremtidige gjennomspillinger – fiendene blir vanskeligere, og du sitter fast i å lete etter utklipp bare for å holde tritt. Hvis du vil gjøre det enklere å oppgradere cyberdekket ditt, kan du bruke et spesielt triks for å spille av deler av spillet på nytt uten å kjempe mot tøffere fiender. Du kan gjøre dette uendelig, men du må bruke en hemmelig funksjon for å få det til å skje. Vi forklarer alt du trenger å vite i hele guiden nedenfor.

The Ascent er en ny action-RPG tilgjengelig dag 1 på Xbox Gamepass. I denne Diablo-lignende skytespillet faller du inn i en helvete cyberpunk-arkologi med ett mål-nå toppen. Du må finne stadig kraftigere utstyr mens du kjemper mot gjenger og leiesoldathærer. Du får nivåer, låser opp kraftige evner som hacking, bobleskjold og droner eller annen teknologi som bruker en spesiell måler til å slippe løs. Spillet kan spilles med opptil fire venner når som helst, og samspill er grunnen til at vi kan gjøre dette rare lille trikset.


Hvordan enkelt oppgradere Cyberdeck | NG+ Trick Guide

Cyberdeck krever spesielle pick-ups for å oppgradere, og du kan bare samle dem én gang på hvert kart. Det er en måte å få dem til å responere-og det er gjennom co-op. Du kan spille karakteren din i en helt tilbakestilt verden ved å dra fordel av et lite samarbeidstrykk. Og dette kan gjøres helt alene. Det eneste du trenger er 2 ~ kontrollere.

MERK: Pass på! Hvis du ikke er forsiktig, er det mulig å slette lagringen ved et uhell ved hjelp av denne metoden. Bare bruk hodet og følg trinnene.

  • For å komme i gang, opprett et nytt tegn fra hovedmenyen. Vi kommer faktisk ikke til å bruke denne karakteren.

    • Gå til Enkeltspiller -> Nytt spill -> Lag en ny profil. Gå deretter ut.
  • Koble til begge kontrollerne. Vi skal lage en sofa co-op økt ved å bruke begge.

    • Ved å bruke P1 (første kontrolleren, den nye karakteren du ikke vil bruke) velger du Couch Co -Op -> Hosted Save Game
    • Bruk P2 (andre kontrolleren, hovedpersonen din), bli med i spillet og velg hovedpersonen din.
    • Fortsett med P1 for å starte spillet. Nå kan vi legge igjen den nye karakteren, og fokusere bare på å spille som P2 – hovedpersonen.

ADVARSEL: Hvis du gjør dette, tilbakestilles lagringsfilen for hovedpersonen din fullstendig. Du beholder all karakterstatistikk, utstyr, utstyr, låsing osv. – men du vil tilbakestille verdenstilstanden, søkenes fremgang og noe sånt. Derfor anbefaler vi bare å bruke dette ETTER du har fullført spillet.


Hvordan beholde din tidligere lagring

Hvis du vil beholde din forrige tilstand, må du gjøre dette trikset omvendt. I stedet for å gå til et nytt tegns spill, får du et nytt tegn til spillet ditt. Dette vil overskrive den nye karakterens "startende" verden og erstatte den med din fremgang. Så, hvis du vil gå tilbake til fremgangen din, kan du bare bli med i et spill som er vert for den nye karakteren.

Det høres litt komplisert ut, men når du gjør trikset en gang, forstår du hvordan det hele fungerer. Jeg anbefaler å teste den med tegn du ikke har noe imot å overskrive lagringsfilene på – og husk at du alltid vil beholde alt karakterutstyr og fremgang. Det er bare verdensstaten (oppdrag fullført, hovedoppdragets fremgang) som vil endre seg.

Opptakskilde: gameranx.com

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Vi antar at du er ok med dette, men du kan velge bort det hvis du ønsker det. jeg aksepterer Mer informasjon