Alt om dine favorittspill, filmer og TV.

La oss feire sammen på Xbox 20-årsjubileet

4

Xbox-jubileumsfeiring


Bli med oss ​​15. november for Xbox Anniversary Celebration.

Vi er glade for å markere denne milepælen sammen med deg når vi feirer noen av favorittøyeblikkene våre fra de siste 20 årene med Xbox. Det har vært morsomt å mimre over alle minnene vi har delt med Xbox-fellesskapet i løpet av årene og er spent på hva de neste 20 årene har i vente når vi fortsetter å spille.

Her er detaljene om hvordan du kan bli med på moroa:

  • Feiringen sendes mandag 15. november kl. 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 GMT  

  • Du kan se sendingen på den offisielle Xbox-kanalen på YouTube, Twitch eller Facebook.

  • Undertekster vil være tilgjengelig på tysk, fransk, BR portugisisk, LATAM spansk, japansk, kinesisk (forenklet), castiliansk spansk, italiensk, koreansk, polsk, russisk, arabisk, kinesisk (tradisjonell), tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, gresk, Hebraisk, hindi, ungarsk, malaysisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk (EU), slovakisk, svensk, tyrkisk og vietnamesisk.

  • Den enkleste måten å finne ditt foretrukne språk på er å se sendingen på den offisielle Xbox YouTube-siden på YouTube.com/Xbox og velge "tannhjul"-ikonet i nedre høyre hjørne for å velge språk.

  • Du kan også se med American Sign Language (ASL) og Audio Descriptions (AD) på engelsk på den offisielle Xbox YouTube-kanalen.

  • For de som planlegger å costreame eller lage sammenbrudd etter feiringen i form av VOD-dekning, anbefaler vi at du ikke bruker lyd som inneholder opphavsrettsbeskyttet musikk for å unngå handlinger fra automatiserte roboter, og for også å overholde tjenestevilkårene for tjenesteleverandøren din. .

    • *

Xbox FanFest


  • Trivia: Test Xbox-kunnskapene dine! Xbox FanFest vil holde en spesiell trivia-arrangement for å feire 20 år med Xbox. Arrangementet finner sted lørdag 13. november kl. 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT. For å delta, logg inn eller registrer deg som Xbox FanFest-fan på xbox.com/FanFest og meld deg på arrangementet på FanFest Exclusives-siden. Registreringen stenger kl. 23.59 PT 9. november 2021.

  • Giveaways: Følg med på sendingen for å lære om 20-årsjubileumsgavene. Du må være en registrert Xbox FanFest-fan for å vinne. Ikke registrert ennå? Registrer deg som Xbox FanFest-fan nå på xbox.com/FanFest.

    • *

20-årsjubileum Xbox Gear


Sjekk ut Xbox Gear Shop 15. november for nye varer som feirer alt som er Xbox. Handle på gear.xbox.com.


Oppdaterte medlemsmerker


La oss feire sammen på Xbox 20-årsjubileet

Som en morsom måte å feire denne 20-årige milepælen på, oppdaterer vi medlemsmerkene som Xbox Game Pass Ultimate- og Xbox Live Gold-medlemmer ser på profilsiden sin. De gamle merkene som viser hvor lenge du har vært medlem av Xbox Game Pass Ultimate eller Xbox Live Gold vil bli erstattet med et fargerikt nytt merke. Ingen andre endringer blir gjort på medlemsmerkene bortsett fra kunstverket, så antallet som vises på merket ditt vil fortsatt bli bestemt på samme måte som det er i dag. De nye fargerike versjonene av medlemsmerkene vil begynne å rulle ut i løpet av neste uke, og føre til 15. november-feiringen. 


Vis frem Xbox-spenningen din


Takk for at du har vært en del av Xbox sine fantastiske 20 år. Vi gleder oss til å se hvordan dette fellesskapet hjelper oss med å forme de neste 20 årene med lek!

Opptakskilde: news.xbox.com

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Vi antar at du er ok med dette, men du kan velge bort det hvis du ønsker det. jeg aksepterer Mer informasjon