Kaikki suosikkipeleistäsi, elokuvistasi ja televisiostasi.

Juhlitaan yhdessä Xboxin 20-vuotisjuhlaa

9

Xboxin vuosipäivän juhla


Liity kanssamme 15. marraskuuta Xbox Anniversary Celebration -juhlaan.

Olemme innoissamme voidessamme viettää tämän virstanpylvään kanssasi juhliessamme joitain suosikkihetkistämme Xboxin viimeisten 20 vuoden ajalta. On ollut hauskaa muistella kaikkia muistoja, joita olemme jakaneet Xbox-yhteisön kanssa vuosien varrella, ja olemme innoissamme siitä, mitä seuraavat 20 vuotta tuovat mukanaan, kun jatkamme pelaamista.

Tässä on lisätietoja siitä, kuinka voit osallistua hauskanpitoon:

  • Juhla lähetetään maanantaina 15. marraskuuta klo 10.00 PT / 13.00 ET / 18.00 GMT  

  • Voit katsoa lähetyksen virallisella Xbox-kanavalla YouTubessa, Twitchissä tai Facebookissa.

  • Tekstitykset ovat saatavilla kielillä saksa, ranska, BR portugali, LATAM espanja, japani, kiina (yksinkertaistettu), kastilian espanja, italia, korea, puola, venäjä, arabia, kiina (perinteinen), tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, hindi, unkari, malaiji, norja, persia (farsi), portugali (EU), slovakki, ruotsi, turkki ja vietnami.

  • Helpoin tapa löytää haluamasi kieli on katsoa lähetys Xboxin virallisella YouTube-sivulla osoitteessa YouTube.com/Xbox ja valita kieli valitsemalla oikeasta alakulmasta "ratas"-kuvake.

  • Voit katsoa myös englanniksi amerikkalaisella viittomakielellä (ASL) ja äänikuvauksilla (AD) virallisella Xbox YouTube -kanavalla.

  • Niille, jotka suunnittelevat yhteisstreamausta tai juhlien jälkeisiä erittelyjä VOD-kattavuuden muodossa, suosittelemme, ettet käytä mitään tekijänoikeudella suojattua musiikkia sisältävää ääntä välttääksesi automaattisten robottien tekemät toimet ja noudattaaksesi myös palveluntarjoajasi käyttöehtoja. .

    • *

Xbox FanFest


  • Trivia: Testaa Xbox-tietosi! Xbox FanFest järjestää erityisen triviatapahtuman Xboxin 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Tapahtuma järjestetään lauantaina 13. marraskuuta klo 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT. Osallistuaksesi kirjaudu sisään tai rekisteröidy Xbox FanFest -faniksi osoitteessa xbox.com/FanFest ja osallistu tapahtumaan FanFest Exclusives -sivulla. Ilmoittautuminen päättyy 9.11.2021 klo 23.59 PT.

  • Lahjat: Viritä lähetykseen saadaksesi tietoa 20-vuotisjuhlapalkinnoista. Sinun on oltava rekisteröitynyt Xbox FanFest -fani voittaaksesi. Etkö ole vielä rekisteröitynyt? Rekisteröidy Xbox FanFest -faniksi nyt osoitteessa xbox.com/FanFest.

    • *

20-vuotisjuhla Xbox Gear


Katso Xbox Gear Shopista 15. marraskuuta uusia tuotteita, jotka juhlivat kaikkea Xboxia. Osta osoitteesta gear.xbox.com.


Päivitetyt jäsenmerkit


Juhlitaan yhdessä Xboxin 20-vuotisjuhlaa

Hauskana tapana juhlistaa tätä 20-vuotista virstanpylvästä päivitämme Xbox Game Pass Ultimate- ja Xbox Live Gold -jäsenet profiilisivullaan. Vanhat merkit, jotka osoittavat, kuinka kauan olet ollut Xbox Game Pass Ultimaten tai Xbox Live Goldin jäsen, korvataan värikkäällä uudella merkillä. Jäsenkortteihin ei tehdä muita muutoksia taideteoksen lisäksi, joten tunnuksessasi näkyvä numero määritetään edelleen samalla tavalla kuin nykyään. Jäsenmerkkien uudet värikkäät versiot alkavat julkaista ensi viikolla, mikä johtaa marraskuun 15. päivän juhlaan. 


Näytä Xbox-innostuksesi


Kiitos, että olit osa Xboxin uskomattomia 20 vuotta. Emme malta odottaa, kuinka tämä yhteisö auttaa meitä muokkaamaan seuraavat 20 vuotta!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä. Hyväksyä Lisätietoja